Köpinformation

När du gör en beställning måste du uppge viss information om dig själv. Du får ange ditt namn, din adress, personnummer och e-postadress. Vi tycker det är viktigt att du vet vad vi gör med dessa uppgifter, och varför vi kräver dem av dig som handlar.

Namn och personnummer

Namnet och personnumret behöver vi för att veta att det är rätt person som beställer. Om vi skall skicka varor till dig mot faktura samtycker du till att vi lagrar ditt personnummer i vårt kundregister. Ditt personnummer lagras endast i vårt affärssystem och inte på Internet. Vi skickar aldrig paket mot faktura till personer som uppger felaktiga eller ofullständiga personuppgifter.

E-postadress

E-postadressen är viktig för att vi ska kunna skicka orderbekräftelser och information om det uppstår frågor eller problem med din beställning.

Ingen vidarespridning av uppgifter

Informationen du lämnar om dig själv används endast internt. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer säljas till tredje part. Uppgifter kan komma att lämnas ut till tredje part om detta krävs för avtalets fullgörande. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.
Fortsätt
Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Din varukorg är tom